Velge riktig minilager

Mange som flytter har behov for mellomlagring av gjenstander i en kort eller lang periode. Ofte er det flyttebyrået som anbefaler sin samarbeidspartner, men i andre tilfeller er det du som forbruker som selv skal velge hvilket minilager du lagrer tingene dine hos.

Hvordan velge riktig minilager?

Det viktigste kriteriet er kanskje lokasjon. Jo nærmere der du bor eller dit du skal flytte, jo rimeligere flytting og enklere for alle parter.

Pris kommer kanskje i andre rekke, og det er åpenbart at dette er en viktig faktor.

Temperert lager eller utvendige lagerboder?

Det mest vanlige minilager er temperert, altså innvendige lagerboder med konstant temperatur mellom 10 og 20 grader. Dette er en flott løsning som kan passe de fleste. Det finnes imidlertid flere aktører som tilbyr lagring i containere som står ute. Disse er vesentlig rimeligere og nesten alt kan lagres i containere, så det blir et spørsmål om lokasjon, pris og hva den enkelte kunde ønsker.

Stor eller liten aktør?

Det finnes mange små tilbydere av minilager, samt noen få store aktører. På generelt grunnlag er det vanskelig å si at størrelsen på aktøren har noe å si, og de aller fleste norske tilbydere av minilager er profesjonelle og seriøse.

Mer om minilager og Self storage bransjen  på Fedessa.

Legg igjen en kommentar